Ajankohtaista


* KUVAajankohtaista
- yrityskuvaukset, kalenterit, dokumentointi ym.

Nyt on aika päivittää kuva-asiat kuntoon!
Foodion.fi palvelee sinua ammattitaidolla, joustavasti ja nopeasti kilpailukykyiseen hintaan. Tuotan yrityksille ja organisaatioille henkilö-, miljöö- ja tuotekuvausten ohella mm. kalentereita ja kuvapankkeja kustannustehokkaasti, joustavasti ja yksilöllisesti pitkän kokemuksen tuomalla laadulla ja ammattitaidolla! Minulla on kymmenien tuhansien valokuvien kuva-arkisto, joista voin räätälöidä erilaisia kokonaisuuksia moninaisia tarpeitanne varten. 

Juhlistan perhejuhliesi muistoa tasokkailla valokuvilla (hääkuvaukset, ristiäiset, syntymäpäivät ym.). Kuvaan myös muotokuvia sinusta ja läheisistäsi. 

Koulutan myös organisaationne henkilöstöä valokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn.
  

SISÄLTÖJÄ VERKKOON & PRINTTIIN: Organisaation maine syntyy tekojen kautta. Tuotan asiantuntemuksella merkityksellistä sisältöä nettisivuille, sosiaalisen median bannereita, grafiikkaa ja kaaviota tms.  henkilöstö- ja asiakaslehtiin sekä esitteitä ja mainoksia.Palveluksessasi on kokenut sisällöntuottaja ja valokuvaaja - varmasti kilpailukykyiseen hintaan.

VALOKUVAUSTA: tuotan yrityksille ja eri organisaatioille kalenterit, kuvapankit ja vaativat valokuvaukset yli kolmenkymmenenviiden vuoden kokemuksella. Kuvaan myös ammattitaidolla erilaisia perhejuhlia ja muita arjen tilanteita, niin lapsikuvia kuin päivänsankareitakin. Lisäksi tuotan  Vaadi laatua, huikeita muotokuvia ja uusia kuvakulmia. Valokuviani löytyy mm. täältä.

NETTISIVUJA: Mielestäni verkkosivujen yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on, että kokonaisuus ja visuaalinen ilme puhuttelevat niiden omaa käyttäjä- tai asiakasryhmää. Tuotan asiakkailleni kustannustehokkaita ratkaisuja. Luonnollisesti koulutan asiakkaani myös verkkosivujen ylläpitoon.

KOULUTUSTA: Tuotan Digijärkkäri tutuksi- ja valokuvauskoulutusta ryhmille ja työporukoille. Minulla on vankkaa näyttöä myös kansainvälisen prosessi- ja teknologiateollisuuden henkilöstökoulutuksen, asiakaspalvelun ja laatujohtamisen ja kehittämisen osaamisesta. Peruskoulutukseni olen hankkinut Helsingin yliopistosta (ETM 1986). Niin ikään yhteisöviestinnän koulutukseni on ajantasaista (Jyväskylän yliopisto).


Foodion.fi tarjoaa valokuvausta sekä tuoreita ideoita verkkoon ja sosiaalisen mediaan sekä kustannustehokasta pöhinää organisaatiosi liiketoimintaan!

Viestinnän ja valokuvauksen kokemusta ja asiantuntijuutta || JP Korpi-Vartiainen
Kysy ihmeessä lisää p. 044 - 5900 314 || jpkorpi@gmail.com 

Foodion || JP Korpi-Vartiainen©2017 ||  Y-tunnus 1026465-9