Hääkuvaus

Häät suunnitelmissa? 

Ei suinkaan ole se ja sama kuka ikuistaa yhden elämänne tärkeimmistä hetkistä. Hääpäivän dokumentointiin tarvitaan laadukkaan kuvauskaluston lisäksi ainakin hyvää tilannetajua, sosiaalisia taitoja ja innovatiivisuutta. Olen palkittu, kokenut valokuvaaja JP Korpi-Vartiainen - aidosti ja tunteella käytettävissänne myös yhden elämänne muistorikkaimman päivän aikana. Minulla on noin 40 vuoden kokemus valokuvauksesta, joista vuodesta 2006 lähtien olen määrätietoisesti kehittänyt valokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn liittyviä tietoja ja taitojani. Osaamiseni on myös palkittu kansainvälisesti. Tästä osoituksena esim. huhtikuussa 2022 maailman suurimmassa TRIERENBERG SUPERCIRCUIT PHOTO ART -valokuvausnäyttelyssä Itävallassa (9 kpl) sekä Suomen Kameraseurojen liiton useissa näyttelyissä saamani kymmenet huomionosoitukset. 

#hääkuvaajakuopio
Afrikkalaishäät -17 C pakkasessa Kuopion Airakselassa. Kuvia EISA Master 2022 -kilpailussa heinäkuussa 2022 palkitusta hääkuvasarjastani. 

Hääkuvaus on totta kai myös tekniikkaa ja uusinta teknologiaa, ja käytössäni on useita maailmanluokan huippuobjektiivia kamerarunkoineen. Mutta samaan hengenvetoon ei ole syytä unohtaa kaikkea sitä vuosikymmenien kokemuksen kautta syntynyttä osaamista, joka myös auttaa erilaisten tilanteiden huomioimista valokuvattaessa hääparia ja juhlayleisöä hääjuhlan aikana. Samaten on ensiarvoisen tärkeää, että hääpari ja kuvaaja sosiaalistuvat hääpäivän tunnelmaan, jolloin myös valokuvista tulee ikimuistoisia tunteiden välittyessä myös valokuviin. Siinä suhteessa minulla on erinomainen kyky avoimen, sosiaalisen luonteeni kautta saada parit vapautumaan jännityksestä kuvauksissa. 

Hinnasto alempana tällä sivulla.

#hääkuvaajakuopio

Tässä alla joitakin kuvia ikuistamistani hääjuhlista:

Lämpimät kiitokset Minnalle ja Mikolle.

Kiitokset myös Tiialle & TomilleMany thanks also Edith & Biddie


- katso tästä linkistä esimerkkipakettia koko hääjuhlan taltioimisesta (talvinen lumikirkkovihkiminen Airakselassa; hääparina nigerialaiset Edith ja Biddie - kiitokset molemmille ikimuistoisesta juhlasta) 

*Valokuvaushinnasto (2023)
Hääkuvauspaketit

Getting Married -hääkuvapaketit


Hääpaketti 1potrettikuvaus miljöössä - LIGHT : 250 eur (hinta sis.alv); 

hinta sis. kuvausaikaa n. 1 h - ko. paketti sisältää 10 kpl asiakkaan valitsemaa, yksilöllisesti käsiteltyä suuriresoluutioista digitaalista kuvatiedostoa. Kuvien toimitusaika n. 1 viikko.


- Hääpaketti 2potrettikuvaus miljöössä - MODEST : 400 eur (hinta sis.alv.); 

kuvausaikaa n. 2-2,5 h; hinta sisältää 25 kpl asiakkaan valitsemaa, yksilöllisesti käsiteltyä suuriresoluutioista digitaalista kuvatiedostoa.  Kuvien toimitusaika n. 1 viikko.


Hääpaketti 3potrettikuvaus & vihkiminen - MEDIUM : 540 eur (hinta sis.alv);

kuvausaikaa n. 3-4 h; hinta sisältää hääpariin tutustumisen puhelimitse tai etukäteistapaamisella. Hääpotrettien kuvaus miljöössä tai hääpaikalla sekä vihkimisen kuvaaminen. Hintaan sisältyy n. 100 asiakkaan valitsemaa, yksilöllisesti käsiteltyä suuriresoluutioista digitaalista kuvatiedostoa. Käsitellyt kuvat toimitetaan pakettina nettigalleriaan. Kuvien toimitusaika n. 1-2 viikkoa.  


Hääpaketti 4hääpäivän kuvaus - TIPICO : 1080 eur (hinta sis.alv.); 

hinta sis. hääpariin tutustumisen puhelimitse tai etukäteistapaamisella. Hinta sisältää hääpotrettien kuvauksen miljöössä tai hääpaikalla sekä vihkimisen ja hääjuhlan kuvaamisen. Kuvausaikaa yhteensä n. 5-6 h. Hintaan sisältyy noin 250-300 asiakkaan valitsemaa, yksilöllisesti käsiteltyä suuriresoluutioista digitaalista kuvatiedostoa. Kuvien toimitusaika n. 2-4 viikkoa.  


Hääpaketti 5hääpäivän kuvaus - LARGO : 1280 eur (hinta sis.alv.); 

- hinta sis. hääpariin tutustumisen puhelimitse tai etukäteistapaamisella. Hinta sisältää hääpotrettien kuvauksen miljöössä/hääpaikalla sekä vihkimisen ja hääjuhlan kuvaamisen. Kuvausaikaa yhteensä n. 7-9 h. Hintaan sisältyy noin 300-400 (tapahtuman kestosta ja laadusta riippuen) asiakkaan valitsemaa, yksilöllisesti käsiteltyä suuriresoluutioista digitaalista kuvatiedostoa. Toimitusaika on tyypillisesti n. 2-4 viikkoa (kuvamäärästä riippuen).
 


Hääpaketti 6 hääpäivän kuvaus - GRANDE : 1680 eur (hinta sis.alv.); 

hinta sis. hääpariin tutustumisen puhelimitse tai etukäteistapaamisella. Hinta sisältää hääpotrettien kuvauksen miljöössä tai hääpaikalla sekä vihkimisen ja hääjuhlan kuvaamisen. Kuvausaikaa aamusta yöhön. Hintaan sisältyy noin 400-600 kpl  asiakkaan valitsemaa, yksilöllisesti käsiteltyä suuriresoluutioista digitaalista kuvatiedostoa. Kuvien toimitusaika n. 2-4 viikkoa.  Lisäkuvat 10 eur/kpl tai sopimuksen mukaan.

Kuvaaja veloittaa yli 15 km pituisesta yhdensuuntaisesta matkasta verottajan hyväksymän taksan mukaiset kustannukset. 

HUOM. Kysy myös laadukkaasti toteutettua kuvakirjaa

Ota yhteyttä!

Palkittu, kokenut valokuvaaja JP Korpi-Vartiainen palveluksessanne

@jpkorpivartiainen
p. 044 5900 314 

P.S. Työskentelen PPT-osuuskunnassa yrittäjämäisesti, ja vastaan itse kamera- ja kuvaustarvike- sekä useiden erilaisten lisenssimaksujen lisäksi kaikista työn sivukuluista, kuten 24% arvonlisäverosta, ryhmähenkivakuutuksesta sekä työeläke- ja sosiaaliturvamaksuista. Freelancejournalistien tekemän tutkimuksen mukaan valokuvaajien sivukulut ovat palkkioiden kokonais­määrästä jopa 67 % kalliiden laitehankintojen ja lisenssimaksujen vuoksi.